Beachclubs Scheveningen

Beachclubs Scheveningen; Op zoek naar een gezellige plek voor het bedrijfsuitje op het strand? Kom lekker genieten van de zomerse cocktails, mooie wijnen, een heerlijk diner en sfeervolle muziek. Maak van uw bezoek aan het strand een echte belevenis bij één van de beachclubs in Scheveningen. Goede service, ontspannen sfeer en een uitstekende menukaart zijn de kenmerken van de beachclubs in Scheveningen. Genoeg gezeten? De vernieuwde boulevard nodigt u uit voor een lekkere wandeling of om ’s avonds te flaneren langs de gezellige beachclubs en winkels.

 

Boonoonoonoos
Beachclub Boonoonoonoos, het strandpaviljoen waar je zult genieten van de zon, heerlijk kunt lunchen en uitmuntend kunt dineren! Of je nu alleen komt lunchen, dineren, een workshop komt doen of er een lange dag van maakt met aansluitend een themafeest. Alles is mogelijk! U zult genieten van de zorgeloze sfeer en wij zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Bij boonoonoonoos kies je voor het “echte” vakantie gevoel en geniet van het leven!

 

Copacabana
Copacabana is de naam van het befaamde zwoele strand in Brazilië. Copacabana betekend mooi of schoonheid en heeft zich nu als beachclub gevestigd aan het strand van Scheveningen. De Caribische-sfeer vindt u terug in de warme kleuren, wuivende palmen, relaxte strandstoelen en lounge corners. U kunt hier genieten van een drankje of van een heerlijke lunch of diner.

 

Nalu Beach
Nalu Beach is gelegen aan de uitgestrekte westkust van Nederland sinds 2004 en heeft daar een goede klantenkring opgebouwd. Nalu “Beach heeft een chique Zuid-Franse uitstraling, een fijne sfeer en rustige muziek. De beachclub is ideaal te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook per touringcar of auto. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid nabij. Ook bevinden zich op loopafstand van Nalu Beach verschillende overnachtingsmogelijkheden waaronder het 4 sterren Kurhaus Hotel of het Bilderberg Europa Hotel.

 

El Niño
Als sfeervol strandpaviljoen met een latin touch is El Niño elk seizoen voor veel mensen weer dé hotspot aan zee in Scheveningen. Met een uniek aanbod en gedreven door passie staat El Niño voor ultieme gastvrijheid. Bij El Niño waan je je in zuidelijke sferen. Combineer een lekkere barbecue bij El Niño met een actieve workshop op het strand.