Wipe Out Extreme

Wipe out extreme beachgame Wipe Out Extreme op strand Wipe out strandactiviteitWipe Out Extreme; Dit actieve strandspel komt u misschien wel bekend voor van televisie. Bent u klaar voor de extreme uitdaging waarbij het draait om snelle acties, lef, het verleggen van grenzen en doorzettingsvermogen? Dan is Wipe Out Extreme het spelprogramma voor u.  Dit knotsgekke spel is net als op televisie hilarisch en vol leedvermaak, maar wel minder heftig gezien de veiligheidsnormen. Wij stellen een duizelingwekkend parcours samen bestaande uit de leukste, creatiefste en spannendste spelonderdelen. Zo zullen wij uw krachten testen tijdens de bungeerun en uw behendigheid tijdens het levend tafelvoetbal. De moeilijkheidsgraad kunt u zelf bepalen!

 

Opgedeeld in teams wordt onder leiding van een scheidsrechter sportief gestreden om de eer. Het gaat om lef, humor, handigheid, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders. Ook zal tijdens uw bedrijfsuitje de teambuilding stevig op de proef gesteld worden.

 

Beachgame Wipe Out Extreme combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit Wipe Out Extreme gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00  of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
De beachgame Wipe Out Extreme is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

 

Wipe out Extreme Wipe out Extreme