Glow in the dark midgetgolf

Glow in the dark midgetgolf in Scheveningen is fun voor jong en oud! Het oer-Hollandse spelletje kunt u nu indoor doen in een donkere ruimte met licht afkomstig van de blacklight schilderingen, vloerbedekking, en golfbanen! Alles geeft licht, zelfs de sticks en de ballen. Het thema ‘gevaarlijke’ vissen en piraten is terug te zien in de 18 holes. U slaat af bij een grote haaienbek met daarin een piraat en daalt dan af in een onderwaterwereld. Onderweg ontmoet u diverse piraten, een zeemeermin, een octopus en nog veel meer vreemd gespuis. Een avontuurlijke en sportieve instelling is vereist bij glow in the dark midgetgolf en… u moet niet bang zijn in het donker!!

 

De avontuurlijke glow in the dark midgetgolf bestaat uit zorgvuldig vormgegeven holes met uitdagende hindernissen. Elke hole heeft weer zijn eigen spannende uitdaging…..probeer maar eens een hole in one te slaan!

 

Glow in the dark midgetgolf combineren?

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00  of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

 

Glow in the dark midgetgolfGlow in the dark midgetgolf 1