Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachclubs Bloemendaal

Beachclubs Bloemendaal; Bloemendaal aan zee is is the place to be this summer. De combinatie van heerlijke terrassen, sfeervolle restaurants,lekkere gerechten en vriendelijke bediening bij de beachclubs in Bloemendaal vormen samen de juiste invulling voor uw ideale bedrijfsuitje aan zee.

Strandpaviljoen Lido

Beachclub Lido is een mooie en rustgevende locatie op Bloemendaal. Voor maximaal 1200 personen is Lido perfect geschikt voor gezellig en uitgebreid bedrijfsuitje aan de kust. Ook kunnen we hier natuurlijk een actieve, muzikale of creatieve workshop voor u organiseren. Wij passen ons aan naar uw wensen!

Beachclub Fuel

Beachclub Fuel heeft een strak modern interieur, afkomstig uit Azië en andere werelddelen. De beachclub is bijna 6 meter hoog, dus wordt gezien als eyecatcher van Bloemendaal met enorm hangende sierlampen. Aan weerszijde van het pand bevindt zich een terras, dat bij slecht weer overdekt kan worden. Het terras is uitgebreid met heerlijke loungebedden.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu