Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachclubs Hoek van Holland

Beachclubs Hoek van Holland; De goede service, gastvrijheid, eerlijke menukaart en de ambiance, het hele jaar door!Dat zijn de kenmerken van de beachlubs in Hoek van Holland. De onderstaande beachclubs in Hoek van Holland zijn het gehele jaar geopend, wat zij zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden the place to be is.

Na een heerlijke frisse wandeling lekker bijkomen bij een van de strandpaviljoenen in Hoek van Holland. Geniet van de zee en het strand op een van de sfeervolle terrassen met een goede wijn en een heerlijk diner. De beachclubs in Hoek van Holland zijn goed te bereiken en beschikken over een ruime parkeergelegenheid.

Beachclub Royal

Na vorig jaar te zijn verkozen tot het meest sfeervolle strandpaviljoen is Beachclub Royal dit jaar het beste strandpaviljoen van Nederland! Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Een echte beachclub met een groot terras, restaurant, business lounge en een capaciteit voor 4500 gasten. Een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen. Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal met zijn stijlvolle terras en ligbedden een echte aanrader om lekker van de zon te genieten. Echte palmen, zand, lounge-sets, vriendelijk personeel en bediening op de hele beachclub zorgt voor het ultieme tropische relax gevoel

Beachclub Zwoel

Bij Zwoel zie je aan alle kanten het strand en kun je het hele jaar voor de deur parkeren. De strandclub heeft de sfeer en uitstraling van een restaurant, met linnen gedekte tafels, kristallen glazen en trendy bestek & servies. Om de sfeer van het strand en de zee voort te zetten is er veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Witte leren eetstoelen, beschilderde (zwevende) plafonds en een robuuste bar waarachter een enorme witte asymmetrische kast hangt die door LED verlichting elke gewenste kleur kan aannemen. Het licht van tientallen spots en grote lampen creëert intieme hoekjes in het restaurant.

Bij Zwoel kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van een lunch of diner met uitzicht op het strand. Nergens in Nederland vindt u een strandrestaurant, waar u kunt vinden wat u bij Zwoel vindt; service en kwaliteit staat hoog in het vaandel.Bij Zwoel wordt gewerkt met eerlijke en duurzame producten. Deze producten worden bereidt door koks die voorheen in sterrenzaken werkten, maar nu het Hoekse strand culinair verrijken. Strandclub Zwoel is een restaurant dat het gehele jaar het unieke van het Nederlandse strand combineert met verrassende gerechten en eigen geïmporteerde wijnen in een sfeervolle ambiance met hoogwaardige service. Ontdek en geniet!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu