Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachclubs Kijkduin

Beachclubs Kijkduin; Laat u verrassen door de relaxte sfeer die de Beachclubs in Kijkduin al jaren uitstralen. Een gezellige avond met uw collega’s met als uitzicht de ondergaande zon. Uitstekende sfeer, goede kwaliteit en verzorgd tot in de puntjes, dat zijn de kenmerken van de beachclubs in Kijkduin.

De beachclubs in Kijkduin zijn de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. De strandpaviljoenen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er kan gratis geparkeerd worden. Ook voor minder valide collega’s zijn de beachclubs goed bereikbaar.

De Kust

De Kust bevind zich recht onder de vuurtoren van Kijkduin en het Atlantic Hotel, dat misschien wel bij meerdere mensen bekend is. Een heerlijke plek voor je bedrijfsfeestje. U waant zich in tropische sferen, met palmbomen, een houten hutje om drinken te bestellen, ligstoelen en vriendelijke personeel!

Beachclub Millers

Millersbeach aan het strand van Kijkduin is de ideale locatie om lekker te vertoeven tijdens een mooie dag. Zij dankt de term Beachclub aan haar luxueuze uitstraling en heerlijke loungebanken, Millers Beach is meer dan alleen een strandtent. Met het bedrijf of een groep vrienden een activiteit op het stand ondernemen, sportief of juist rustgevend, ook dat kan bij Millersbeach. Denk hierbij aan een yogacursus op het strand compleet met lunch, zumbaworkshops, salsaworkshops, cocktailavonden met heerlijke hapjes of een van onze buffetten.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu