Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachclubs

Strandfeestje.nl heeft een samenwerking met de meest schitterende beachclubs en andere locaties langs de kust. Deze beachclubs voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en zijn daarom de perfecte locatie voor uw beachparty.

Hieronder is een overzicht te vinden van de populairste beachclubs van dit moment. Uiteraard kunnen wij ook uw strandevenement op een locatie van uw wens verzorgen!

Scheveningen

Het strand van het vissersdorp Scheveningen is één van de bekendste stranden van Nederland. Het wijde zandstrand van Scheveningen is ruim 3 kilometer lang. De vernieuwde boulevard nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of om ’s avonds heerlijk te flaneren langs de vele beachclubs en winkeltjes die de badplaats rijk is.

Kijkduin

Kijkduin is een rustige familiebadplaats die binnen de duinen en aan het strand ligt. Er is een boulevard met winkels en eveneens een uitkijktoren. Kijkduin is de kleinste en meest gemoedelijkste van de twee Haagse badplaatsen. Begin 20110 is het strand flink opgespoten en dus mooi breed geworden. Door de ligging is Kijkduin goed te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid en bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bloemendaal

Bloemendaal aan Zee is een populaire badplaats met grote allure. Het is omringd met veel natuurgebied en er is geen bebouwing m.b.t. bewoning. Bloemendaal aan Zee is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto.

Hoek van Holland

Hoek van Holland is geschikt voor jong en oud. Lekker luieren of actief bezig zijn op het lange en brede zandstrand. De ligging is uniek: aan de uitgestrekte Noordzeekust én aan het begin van de Nieuwe Waterweg – de poort naar Rotterdam – waar een regelmatige stroom imposante zeeschepen koers zet naar de Rotterdamse haven. Het strand van Hoek van Holland is maar liefst 250 meter breed en 3,5 kilometer lang! Het strand, de duinen en de zee zijn uitgelezen plaatsen voor allerlei activiteiten. Fietsers hebben vele kilometers comfortabele fietspaden tot hun beschikking en wandelaars kunnen door de duinen en over het strand zwerven. En waar is het beter (kite)surfen, kajakken, beach-volleyballen of beach-voetballen dan in Hoek van Holland.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu