Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beach volleybaltoernooi

Beach volleybaltoernooi beach volleybal toernooi beachvolleybal toernooi strandactiviteitBeach volleybaltoernooi; Bech volleybal is een spannende en gezellige sport. Iedereen kan hier aan meedoen. Bij het beach volleybaltoernooi bestaat een team uit twee tot zes spelers die de bal over het net moeten spelen. Hierbij moet rekening worden gehouden met het mulle zand en de wind, waardoor er spectaculaire acties plaatsvinden. Een prima activiteit om te werken aan teambuilding. Je moet als team goed samenwerken en overleg voeren met als doel het andere team te verslaan.

Het beach volleybaltoernooi bestaat uit 2 poules waar verschillende teams tegen elkaar gaan spelen. De beste teams van iedere poule gaan vervolgens strijden om de 1e plaats. Uiteraard hoort er bij een beach volleybaltoernooi ook een prijsuitreiking. Hierbij zal het winnende team een leuke prijs in ontvangst mogen nemen. Let op: minimale deelname vanaf 20 personen. Prijs is geheel afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze strandactiviteit.

Beach volleybaltoernooi combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit beach volleybaltoernooi gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Ook is het mogelijk een combinatie-toernooi te spelen met Beach voetbal. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het beach volleybaltoernooi is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu