Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Educatief op het strand

Educatief op het strand; Het wordt een educatieve dag tijdens dit beacharrangement. De dag begint met een time management training. Tijdens deze training leert u om meer controle over informatie en prikkels in je werk te houden.

Na deze training gaat u het strand en de boulevard verkennen door middel van een speurtocht. De dag wordt afgesloten met een barbecue/kook workshop op het strand.

Time management training

Tijdens de cursus time management leer ut om te gaan met de druk van alle dagelijkse werkzaamheden, zoals tijdgebrek, afleiding en onderbrekingen, een overvolle inbox, een lange to-do lijst en de verschillende klusjes tussen het werk door. In de training komen al deze onderdelen aan bod en leert u om prioriteiten en grenzen te stellen.

Speurtocht

Tijdens de speurtocht gaat u samen met uw collega’s het strand en de boulevard verkennen. U loopt een route over het strand en boulevard en onderweg moet u zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Om de omgeving zo goed mogelijk te leren kennen en de mooiste plekjes te ontdekken moet u alle opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren. Raakt u verdwaald? Geen paniek! Want er is een noodenvelop. Opent u deze envelop dan krijgt uw team wel een aantal strafpunten. Tijdens de tocht zult u verschillende opdrachten in groepsverband moeten uitvoeren. De groep die het eerst bij het eindpunt is en de meeste antwoorden goed beantwoord heeft, wint!

Barbecue workshop

Tijdens deze workshop leert u te koken in teamverband met daarin veel gezelligheid en heerlijk culinair genieten. Het samen koken en daarna lunchen/dineren is een unieke vorm van samenwerken en teambuilding. Het koken vindt plaats op grote barbecuegrills. Zodra iedereen een keukenschort om heeft zult u merken dat er op een andere manier gecommuniceerd wordt. De workshop koken van Hèt EvenementenTeam biedt u een leerzame, smakelijke en vooral feestelijke middag of avond met uw collega’s.

Educatief op het strand combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Educatief op het strand’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu