Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Express yourself

Express yourself; Bij dit arrangement worden uw creatieve zintuigen geprikkeld! Om te beginnen zal er een graffitiworkshop plaatsvinden op het strand. Dit zal worden gegeven door een professionele instructeur. Uit uw creativiteit op het doek!

Daarna gebruikt u dezelfde creativiteit in een improvisatieworkshop. Reageer op onbekende situaties en creëer een topdag samen met uw vrienden en collega’s op het strand!

Graffiti workshop

Tijdens de workshop graffiti spuiten op het strand kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Tijdens deze workshop leert u de basistechniek van het spuiten met behulp van een ervaren instructeur. Ook zal u leren om te gaan met de vele kleuren en overgangen. Laat de omgeving op uw inwerken en uit uw inspiratie op het doek. Na afloop van de workshop mag vanzelfsprekend ieder zijn eigen werk mee naar huis nemen. De workshop graffiti spuiten is een originele workshop waar ieder persoon aan kan deelnemen. Ervaring met het spuiten van graffiti is niet nodig.

Improvisatieworkshop

Nadat u uw creatieve gedachtes heeft geuit op het doek wordt het tijd voor wat anders. Tijd om uw creativiteit te uiten in een workshop improviseren! Tijdens de workshop improviseren van Hèt EvenementenTeam proberen de ervaren acteurs een setting te creëren waarin veel lol is en tegelijk veel wordt opgestoken. De eigen organisatie kan hierbij het uitgangspunt zijn in meer of mindere mate. Er is een sfeer van lering, vermaak en waardering. Door de improvisatie is de werkvorm spannend. De spelers moeten kunnen reageren op onbekende en onverwachte situaties en kunnen overvallen worden door een onverwacht verloop van het spel. De medewerkers moeten dan ook goed kunnen samenwerken.

Express yourself combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Express yourself!’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu