Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachgames

Beachgames (strandactiviteiten); Op zoek naar een leuke activiteit op het strand? Bij Strandfeestje.nl is dat geen enkel probleem. Een uniek spelprogramma over de boulevard van Scheveningen, powerboat varen op de Noordzee of toch liever de Giant Beachgames.

Na de sportieve dag een lekker hapje eten bij één van onze beachclubs? Een uitgebreide lunch, gezellige borrel, heerlijk barbecuebuffet of toch liever een 3-gangen diner? Strandfeestje.nl regelt het allemaal voor u. Bij ons kunt u van te voren ook al uw drankarrangement regelen, waardoor u onbeperkt kan drinken tijdens uw strandfeest en hier geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen ervoor dat u een onbezorgde en ontspannen dag beleeft tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsuitje.

De populairste beachgames van Strandfeestje.nl:

  • Giant Beachgames (zeskamp)
  • Beach volleybaltoernooi
  • Twins Beachsoccer
  • Wipe Out Extreme

Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu