Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rhythm on the beach

Rhythm on the beach; Dit beacharrangement staat in het teken van muzikaliteit. U begint de dag met een management training Zakelijk flirten. De kunst van het gebruik van flirten in een zakelijke situatie wordt u tijdens deze workshop aangeleerd.

Nadat u alle technieken tijdens de workshop heeft geleerd, gaat er muziek gemaakt worden. Tijdens de muzikale workshop Djembé, leert u om gezamenlijk een muzikaal en zeer ritmisch eindresultaat bereiken. De dag wordt afgesloten met een barbecue op het strand.

Zakelijk flirten

De kunst van het gebruik van flirten in een zakelijke situatie wordt u tijdens deze workshop aangeleerd. De workshop zakelijk flirten van Hèt EvenementenTeam biedt u vermaak, maar is tevens goed te gebruiken. Mogelijkheden variëren van puur flirtvermaak tot serieuze communicatietraining. Bij activiteiten als (zakelijk) contact leggen, iets verkopen of iets gedaan willen krijgen kunnen verleidingstechnieken en charmebekwaamheden uitstekend van pas komen.

Djembé

De originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt. Dit maakt de Djembé ook zo speciaal. Oorspronkelijk komt de Djembé uit Afrika. Ervaar hoe fantastisch het voelt om samen de schouders te zetten onder een heerlijk, spetterend muziekstuk. Samen trommelen, iedereen kan het en we gaan natuurlijk ook veel lachen! U zult tijdens de workshop djembé van Hèt EvenementenTeam gezamenlijk een muzikaal en zeer ritmisch eindresultaat bereiken.

Tevens is het mogelijk om de dag te beginnen of af te sluiten met een lunch op het strand.

Rhythm on the beach combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Rhythm on the beach’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu