Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spaans Temperament

Spaans Temperament; Waan uzelf op het Spaanse strand! Van een workshop cocktails maken tot een workshop tapas maken. U zult denken dat u zich aan het strand van Ibiza begeeft. En om de dag in stijl af te sluiten zal er nog een les salsa worden gegeven om swingend de avond af te sluiten!

Cocktail workshop

Goede cocktails vind je tegenwoordig in elke trendy strandtent of nachtclub. En toch is het shaken van een goede cocktail moeilijker dan je denkt. Bij het maken van cocktails draait het om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste “mouth feel” en specifieke bereidingstechnieken. Cosmopolitan, Tequila sunrise, Sex on the beach en Bloody mary zijn de namen van de meest gedronken cocktails ter wereld. De kunst van het cocktail shaken wordt op een informele en informatieve wijze aan u en uw collega’s gepresenteerd. U leert tijdens de workshop cocktail shaken van Hèt EvenementenTeam het verschil tussen cocktails en longdrinks. Daarnaast wordt er tijdens de workshop cocktail shaken uitleg gegeven over de barmaterialen die worden gebruikt in de bar om de cocktails te kunnen bereiden. U kunt vervolgens zelf aan de slag met het maken van cocktails. En wie weet bent u de bedenker van een nieuwe cocktail. Uiteraard mogen de cocktails ook geproefd worden.

Tapas workshop

Waan uzelf in Spaans sferen met een tapas workshop! Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Deze kleine hapjes zullen samen een complete maaltijd vormen waar we natuurlijk aan het eind van de workshop met z’n allen van gaan smullen!

Salsa workshop

Om de dag af te sluiten zal er nog een salsa workshop aan te pas komen! Hierin worden de basis technieken en bijbehorende pasjes behandeld door een professionele salsa instructeur. Een uitstekende manier voor vrienden of collega’s om elkaar beter te leren kennen en plezier met elkaar te hebben. Alles wordt op de groep afgestemd zodat iedereen optimaal kan genieten van de workshop!

Spaans Temperament combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Spaans Temperament’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu