Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sportieve uitbarstingen

Sportieve uitbarstingen; De naam verklapt het al een beetje, het sportieve element staat in dit arrangement centraal. Om te beginnen komt u helemaal tot rust met een workshop yoga aan het strand. Vind uw innerlijke rust.

Als deze is gevonden en u zich helemaal zen voelt gaan we over op het echte werk. Een divers aantal van beachgames zal plaatsvinden waarbij u de strijdt aangaat tegen vrienden en collega’s. Welk team is het beste? Na de beachgames kan het dagje worden afgesloten met een BBQ of diner!

Yoga

Stelt u zich eens voor, u komt aan op het strand. Een professionele yoga instructeur staat u op te wachten bij de branding. Samen met uw vrienden en collega’s geniet u een uur lang van diverse yoga posities en wordt er gelet op uw ademhaling. Het geluid van de oceaan in combinatie met yoga zal ervoor zorgen dat u helemaal zen wordt. Er wordt een evenwichtige balans gecreëerd tussen uw lichaam en geest. Kom zowel mentaal als fysiek tot rust met een workshop yoga op het strand!

Beachgames

Teambuilding en samenwerking staan bij de Giant beachgames (zeskamp) van Hèt EvenementenTeam centraal. De Giant beachgames zal bestaan uit 6 originele spellen uit een reeks van 30 spellen. Giant Beach Bal Race, de Ober Run en ‘Schepje, Emmertje en Zeefje’ marathon zijn spellen die hieronder vallen. Deze strandactiviteit is ideaal als een creatief dagje sport en spel tussen u en uw collega’s!

Sportieve uitbarstingen combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportieve uitbarstingen’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu