Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Twins Beachsoccer

Twins Beachsoccer; Speel het originele Twins Beach soccer! Strandvoetbal oftewel beach soccer is een variant van het gewone voetbalen wordt op het strand gespeeld.Hoewel het Beach Soccer steeds meer aan populariteit wint, is nog niet iedereen bekend met de sport. De sport is geïnspireerd door het acrobatisch gespeelde voetval op stranden van Zuid-Amerika. Het zand voegt een extra dimensie toe aan het voetbal.

Een veld van zand is alles behalve makkelijk bespeelbaar. Hierdoor zal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht zijn en dit zorgt voor spectaculaire omhalen en technische trucjes van uw collega’s en uiteraard sierlijke zweefduiken van keepers. Bij Twins beachsoccer zijn lenigheid en individuele vaardigheden uitermate belangrijk. Om het strandvoetbal nog leuker en uitdagender te maken is er Twins Beachsoccer.Tijdens het toernooi zullen twee spelers aan elkaar vastgebonden worden waardoor er een extra hindernis ontstaat. Twins Beach Soccer is een snel en speels voetbalspel waarbij hoogstandjes, behendigheid, samenwerking en technische trucjes aan de orde van de dag zijn. De sport is spectaculair en dynamisch. Wij verzorgen een leuk en gezellig toernooi met een prijsuitreiking als afsluiting.

Beachgame Twins beachsoccer combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit Twins beachsoccer gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
Twins beachsoccer is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu