Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beach loungeparty

Beach lounge party; Wanneer u ervan houdt om lekker te relaxen, wordt dit zeker verwacht van u tijdens de Beach Loungeparty in een van onze mooie beachclubs. Dit bedrijfsfeest staat namelijk geheel in het teken van relaxen en genieten. Wanneer u binnenkomt in de schitterend versierde beachclub, valt op dat het thema tot in de puntjes uitgewerkt is. Een prachtig ingerichte beachclub met kussens, loungebanken en veel palmen en decoraties waarin glitters zijn verwerkt.

Tijdens de Beach Loungeparty kunt u er voor kiezen lekker onderuit te zakken op één van de loungebanken terwijl u geniet van overheerlijke hapjes en drankjes, maar u kunt natuurlijk ook een dansje wagen op de dansvloer met heerlijke lounge muziek die de DJ voor u zult draaien. U zult versteld staan van de trucs van één van de beste illusionisten van Nederland. Houdt u van een trendy feest in een unieke beachclub waarin alles mag en niets moet? Dan is de Beach Loungeparty absoluut iets voor u!

U kunt de Beach Loungeparty compleet maken met een overheerlijke barbecue met verschillende soorten vlees en de cocktailbar kan eigenlijk niet ontbreken in de Lounge Beachclub. Daarnaast zijn er tijdens dit strandfeest verschillende workshops mogelijk, zoals een workshop masseren of cocktails shaken. U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest uit te breiden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het strandfeest Beach Loungeparty is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu