Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachparty

Op zoek naar een spetterend beachparty / bedrijfsfeest op het strand? Dan bent u bij Strandfeestje.nl aan het juiste adres! Wij maken van elke beachparty een ware belevenis. Met spetterend entertainment, een fantastische locatie en een voortreffelijke barbecue zorgen wij ervoor dat u uw bedrijfsfeest niet snel zult vergeten. Op uw beachparty zal een partymanager aanwezig zijn die de hele avond uw aanspreekpunt is, zodat ook u op de avond zelf nergens meer omkijken naar heeft.

Beachparty beachparty’s strandfeest strandfeesten themafeest op het strandBeachparty originele beachparty strandfeesten strandfeest beachaparty’s

U hebt bij ons de keuze uit vele thema’s. Op deze site vindt u een overzicht van ons beachparty aanbod; van een Latin Spirit Party met buikdansers tot een Glitter & Glamour avond compleet met Glamour Girls, casinotafels en een cocktailbar. Kijk gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Uiteraard kunnen wij ook geheel op maat uw eigen thema uitwerken en ontwerpen. Heeft u speciale wensen? Strandfeestje.nl zorgt voor de perfecte uitwerking, alles is mogelijk!

Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers. Staat de beachparty / strandfeest van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze themafeesten.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu