Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin spirit party

Latin Spirit; Iets Tropisch voor uw bedrijfsfeest? Wat dacht u van een Latin Spirit Party? De Latin Spirit Party is een swingend thema voor uw beachparty waar u kunt genieten van de tropische sferen. Tijdens de Latin Spirit Party kunt u lekker swingen tijdens een cursus salsa dansen, genieten van een heerlijk dinerbuffet, fantastisch entertainment, zoals een brassband en limbo-/vuurshow en verschillende activiteiten.

U wordt ontvangen in een mooie locatie aan het strand door in tropische stijl geklede gastvrouwen die u verwelkomen met een welkomstcocktail. De DJ draait toepasselijke muziek, waarbij u uzelf kunt voorbereiden op een spectaculaire demonstratie van de beste salsadansers die Nederland te bieden heeft. Tijdens de workshop Salsa & Merengue op uw beachparty gaat u zelf aan de slag met het leren van de dans. Een kleine danswedstrijd sluit de workshop af en hierin kunt u al uw geleerde dansmoves laten zien. Na de prijsuitreiking kunt u heerlijk naborrelen of verder gaan met salsadansen. Wanneer de avond vordert, volgt er een onvergetelijke sambashow en limbo/vuurshow die de sfeer zeker niet zal bedrukken. Maak uw Latin Spirit Party compleet met een interactieve limbowedstrijd, waarin het publiek uitgenodigd wordt om zelf deel te nemen. Welke collega komt het laagst onder de lat door?

TIP: Laat u verrassen door de sfeervolle muziek van de brassband!

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest Latin Spirit party uit te breiden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het strandfeest Latin Spirit party is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu