Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Swinging Nights

The Swinging Nights; Het is tijd om de feestavond met een knallend optreden te openen, namelijk the Swinging Nights. De combinatie van twee piano’s en zingende muzikanten met de toevoeging van een drumstel, percussie of een gitaar zorgen deze avond voor absoluut top entertainment van het hoogste niveau.The Swinging Nights is een swingende beachparty. Voor een spectaculair personeelsfeest zijn naast de sfeervolle beachclub en de heerlijke hapjes en drankjes, The Swinging Nights niet te missen! De artiesten zorgen tijdens uw personeelsfeest voor interactie tussen de muzikanten en het publiek.

Welke hit u ook wilt horen, het publiek vraagt het en The Swinging Nights spelen het. Eén ding is zeker, The Swinging Nights krijgt vanavond iedereen op de dansvloer! De muzikanten zullen tijdens het dinerbuffet zorgen voor de achtergrondmuziek. Vervolgens zullen de professionele artiesten hit na hit spelen. Welke hit u ook wilt horen, het publiek vraagt het en The Swinging Piano’s spelen het. Eén ding is zeker, The Swinging Piano’s krijgt vanavond iedereen op de dansvloer! De muzikanten spelen 3 sets gedurende 4 uur. Hierbij zal na elke set een pauze inbegrepen zijn waarin pauzemuziek verzorgd wordt.

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest uit te breiden met een karikatuur tekenaar, casinotafels, een verlichte LED dansvloer of een cocktailbar.

Uiteraard kan the Swinging Nights gecombineerd worden met een leuke workshop. U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest uit te breiden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het strandfeest The Swinging Nights is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu