Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

This is summer

This is summer; De naam zegt het al, This is Summer is hèt strandfeest waar u kunt genieten van de mooie zonsondergang, een heerlijke cocktail en de beste hits uit de jaren ’80 en ’90 tijdens uw bedrijfsuitje.

Strandfeest This is summer beachparty this is summer Ibiza themafeest This is summer beach party strandfeest This is summer Themafeest Ibiza strandfeest Ibiza

Tijdens het themafeest, This is Summer, kunt u weer genieten van ‘the good old times’. U en uw gasten worden op de, exclusief voor u gereserveerde, beachclub ontvangen met een heerlijke tropische cocktail.De openingsact staat in het teken van de swingende klanken die onze percussionisten ten gehore brengen. Verder kunt u gedurende de avond genieten van heerlijke (tropische) drankjes, een uitgebreid barbecuebuffet en lekkere muziek. Geniet van de hits van Abba, The Weather Girls, Jackson 5 en The BeeGee’s, doe mee met de workshop discodansen en ga helemaal los op de verlichte dansvloer tijdens dit ultieme strandfeest. Onze professionele discodansers zullen een geweldige demonstratie neerzetten en natuurlijk dagen zij u uit om mee te doen aan de dansworkshop! De DJ zorgt ervoor dat u tot in de kleine uurtjes kunt dansen op zomerse muziek tijdens uw strandfeest This is Summer.

Uiteraard kan het strandfeest This is summer gecombineerd worden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het strandfeest This is summer is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu