Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Typisch Holland

Typisch Holland; Terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner tijdens het strandfeest Typisch Holland, wordt u getest op uw kennis over Nederland. U begint de avond met het verzinnen van een groepsnaam en een oer Hollandse strijdkreet.

Daarna begint de eerste vragenronde. Hoe staan Nederlanders in het buitenland bekend? Hoeveel wiet gebruikt de gemiddelde Nederlander? De inhoudelijke vragen over Nederland zijn humoristisch samengesteld. Tijdens het strandfeest Typisch Holland kunnen u en uw collega’s genieten en werken aan competitie, samenwerking, zang en maffe vragen.

Tijdens de tweede ronde komen de zangkunsten van uw collega’s aanbod. Wie kan het beste de liedjes afmaken en meezingen? Tijdens de laatste ronde wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van het strandfeest Typisch Holland.

Tussen de verschillende rondes van Typisch Holland door kunt u genieten van een heerlijk drie gangen diner en bijkletsen met uw collega’s. Na de vragenrondes kunt u genieten van een hapje en drankje en Typisch Hollandse muziek met een DJ. Verder kunt u de avond invullen hoe u dat maar wilt! Denk bijvoorbeeld aan onze Green Screen waar u in Typisch Hollandse style op de foto kan of laat karikatuur tekenen. Uw strandfeest zal Typisch Hollands gezellig worden!

Uiteraard kan This is summer gecombineerd worden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Het strandfeest Typisch Holland is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu