Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Viva Las Vegas

Viva Las Vegas; Een avond vol glamour wordt u gegarandeerd tijdens de Viva Las Vegas beachparty! U wordt ontvangen in een Las Vegas ingerichte beachclub door onze prachtige showgirls op rollerskates die u een welkomstcocktail aanbieden.

Aangekomen bij de beachclub kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet. Wanneer u klaar bent met eten zal de DJ de beste hits draaien en staan de gedistingeerde croupiers al voor u klaar. Een enerverende, maar vooral glamourvolle avond, waarbij u en uw gasten de gehele avond vermaakt worden. U kunt genieten van een optreden van Elvis The King of een kans wagen bij de Black Jack- en roulette tafels tijdens de Viva Las Vegas beachparty. Verder kunt u voor de lekkerste cocktails terecht bij onze professionele bartenders en u kunt een karikatuur laten maken van uzelf. Genoeg gespeeld? Dan kunt u even de benen strekken door te gaan swingen op de dansvloer. Kortom een avond vol spanning en entertainment, waarbij uw gasten de hoofdrol spelen.

Geniet van de unieke sfeer die dit Viva Las Vegas beachparty u biedt! What happens in Vegas, stays in Vegas. Voor een complete Las Vegas-ervaring, boekt u er een verlichte dansvloer bij.

Locatie:

Het strandfeest Viva Las Vegas is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest uit te breiden met een leuke workshop. De workshops die Strandfeestje.nl (onderdeel van Hèt EvenementenTeam) aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Bekijk het volledig overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu