Contactgegevens

Strandfeestje.nl  is een initiatief van Hèt EvenementenTeam. Sinds 1997 organiseren wij de beste bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Onderstaand de contactgegevens van Strandfeestje.nl.

 

Strandfeestje.nl

Laan van Waalhaven

2497GL Den Haag

Tel 070 756 75 00

E-mail: info@evenemententeam.nl

 

U kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier indien u vragen en/of opmerkingen heeft. Ook kunt u een e-mail sturen of kunt u bellen met een van onze medewerkers. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat zonder enig verplichting. Na telefonisch of persoonlijk overleg werken wij het vrijblijvend voorstel tot in de puntjes met uw wensen bij. Bij bedrijfsevenementen en personeelsevenementen boven de 100 personen geven wij de voorkeur voor een persoonlijk gesprek, maar indien u wenst kan dit ook telefonisch. Eén van onze eventmanager graag vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.

Vul onderstaand uw contactgegevens in.

 

 

Strandfeestje.nl is een onderdeel van het evenementenbureau Hèt EvenementenTeam. Hèt Evenemententeam is hèt evenementenbureau voor al uw bedrijfsfeesten, personeelsfeesten,  workshops, incentive, themafeesten, teamuitje, afdelingsuitje, de beste beachparty en strandfeesten op de mooiste strandtenten en strandpaviljoens, theaterdiner, groepsuitjes, congres, jubileumfeest, personeelsuitjes, openingsfeest, zeskamp, beachgames,puzzeltochten, actieve uitjes, spelprogramma’s, maatwerk, comedyshows en stedentrips. Ons evenementenbureau verzorgt de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Valkenburg aan de Geul, Leiden, Volendam en Delft. Ons evenementenbureau verzorgd ook  bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en teamuitjes geheel op maat door heel Nederland en België.

contactgegevens van Strandfeestje.nl