Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bierproeverij

Bierproeverij in Brouwerscafé Scheveningen; Nadat u heerlijk heeft geluncht in de haven is het tijd voor het echte werk, de bierproeverij! ‘Doe mij maar een biertje!’. Op het terras, in de voetbalkantine of gewoon in de kroeg, iedereen drinkt wel eens een biertje. Maar weet u eigenlijk wel hoe dit gerstenat gemaakt wordt en wat daar allemaal aan vooraf gaat? Bierspecialisten zullen u alles vertellen over bier tijdens de bierproeverij in Scheveningen. Van het brouwproces, de geschiedenis tot de verschillende soorten.

U en uw collega’s gaan een workshop bier proeven volgen. Tijdens deze bierproeverij komen een aantal onderwerpen naar voren. Wat weet u eigenlijk van de geschiedenis van bier? Weet u eigenlijk wel hoe het proces verloopt? En wat weet u over de verschillende brouwerijen en biertypes? Tijdens deze workshop zal dit allemaal duidelijk worden. Na al deze informatie heeft u vast dorst gekregen. Als afsluiting van de bierproeverij kan iedereen genieten van een aantal verschillende bieren in hoeveelheden van 12 cl.

Bierproeverij combineren?

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu