Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Fort Hoek van Holland

Fort Hoek van Holland; Het Nederlandse kustverdedigingsmuseum is gevestigd in het voormalige Fort Hoek van Holland. Dit fort is destijds gebouwd ter verdediging van de Rotterdamse haven tegen vijandelijke oorlogsschepen. Fort Hoek van Holland geeft een goede indruk van een kustverdedigingsfort en hoe soldaten in een fort leefden. Het Fort is ondertussen al ruim honderd jaar oud en bevat vele kamers, gangen en trappen.

Het cultureel erfgoed is te vergelijken met een grote puzzel. Elk object is een onvervangbaar stukje in het gehele plaatje. Elk object geeft informatie over onze herkomst, ontwikkeling en onze samenleving. De rondleiding wordt onder leiding van een deskundige rondleider uitgevoerd, die u alles zal vertellen over de geschiedenis van Fort Hoek van Holland.

Speurtocht door Fort Hoek van Holland

Voor de jeugd is er een spannende speurtocht door de vele geheimzinnige gangen in het fort op zoek naar de schat. De speurtocht wordt onder leiding van een ervaren rondleider gehouden. De speurtocht duurt ruim 2 uur en is inclusief een korte pauze. De kinderen kunnen met behulp van een schatkaart een groot aantal voorwerpen in het Fort ontdekken. Als alle voorwerpen gevonden zijn, dient de schatkist gevonden te worden. Hierin zit voor iedere deelnemer een fraaie beloning.

Fort Hoek van Holland combineren?

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu