Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Maatwerk

Bedrijfsuitjes aan het strand op maat organiseren wij niet alleen vóór u, maar vooral mét u! Alles is mogelijk tijdens uw strandevenement en hoeft u nergens aan te denken. Door elk evenement aan te passen aan uw wensen zal het u deze dag aan niets ontbreken en is er voor ieder wat wils. Wij dragen graag zorg voor de gehele invulling van uw strandfeest. Van een spetterend ontvangst tot een knallende slotact.

Op deze website bieden wij tal van leuke en originele uitjes aan het strand aan. Wilt u een combinatie maken van verschillende arrangementen of gewoon zelf een programma samenstellen uit de leuke workshops, unieke spelprogramma’s of bezienswaardigheden? Alles is mogelijk! Samen kijken wij naar uw wensen en stellen een uitje aan de kust op maat samen. Wij betrekken u van A tot Z bij de ontwikkeling van het programma en voorzien u van advies. Zo bespaard u niet alleen veel denkwerk, maar houdt u ook nog tijd en wat budget over!

Wilt u uw bedrijfsuitje aan de kust combineren met een lekkere lunch, borrel of diner? Of bent u op zoek naar een vergaderlocatie? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. Wij hebben goede samenwerkingen met locaties aan de kust om uw personeelsuitje compleet te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu