Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rondvaart

Rondvaart langs kustlijn; Een rondvaart maken kan bijna op iedere plek in Nederland waar water is, maar een rondvaart maken op de Noordzee is toch echt uniek. Stap aan boord, proef de zilte zee op uw lippen en laat de zeewind door uw haren waaien tijdens de rondvaart langs kustlijn. Zo kunt u tevens testen of u zeebenen heeft. Bekijk de skyline van Scheveningen vanuit zee, met het mooie Kurhaus, de unieke wandelpier en de vernieuwde boulevard. In de zomermaanden heeft u keuze uit verschillende rondvaarten. Gaat uw voorkeur uit naar vertrek vanuit de haven van Scheveningen richting Wassenaar en Noordwijk, of juist richting Hoek van Holland. De keuze is aan u! U kunt de hele boot afhuren om Scheveningen vanaf zee te aanschouwen.

Rondvaart langs de kustlijn combineren?

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu