Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sea Life

Sea life Scheveningen; U brengt een bezoek aan de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens de wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u veel verschillende soorten vissen. Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life en ontmoet de fantastische dieren. Met meer dan 3000 dieren biedt Sea Life Scheveningen een kijkje in de 7 wereldzeeën. Een unieke beleving om met uw collega’s te doen tijdens uw teamuitje of bedrijfsuitje.

Wat dacht u van de bekende kabeljauw en kreeft, maar ook de roggen en zeesterren komen voorbij. Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven uw hoofd zwemmen. Ontmoet ook de otters Sien & Saartje! Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen, zeepaardjes en nog veel meer. Neem een duik in de diepzee zonder nat te worden. In de onderwatertunnel waant u zich in tropische wateren en ziet u prachtige koralen, zeeschildpadden en haaien. Hier bent u omringd door 180.000 liter water en ziet u zeeschildpadden, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! In het deel van de Amazonia waant u zich in het tropische regenwoud. Hier zult u de bewoners zien die aan de Amazonerivier wonen en uiteraard de gevaarlijke piranha’s die in dat gebied leven. Ook zult u tijdens dit bezoek de onderwatertunnel tegen komen.

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Bekijk www.workshopteam.nl voor het overzicht van onze workshops en spelprogramma’s of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu