Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zeevissen

Zeevissen is een sportief avontuur! Vanuit de haven van Scheveningen vertrekken de schepen dagelijks om te gaan zeevissen. Alle visbenodigdheden kunt u huren of kopen, zoals hengels, aas en onderlijnen. Tijdens het winterseizoen wordt er op kabeljauw, schar, schol en wijting gevist. In de zomermaanden wordt er voornamelijk op makreel gevist. Onderstaand staan drie verschillende soorten zeevissen beschreven.

Wrakvissen

Wrakvissen is een zeer populaire variant van zeevissen. In de wintermaanden is er de mogelijkheid om te wrakvissen. De kapiteins varen naar een wrak op de Noordzee om vervolgens het schip over het wrak te driften. Wrakken zijn populaire aasplekken voor kabeljauw.

Makreelvissen

De kapiteins zullen voor u de scholen makrelen opzoeken en laten de schepen over de school drijven, zodat de kans op een goede vangst optimaal is. Dit maakt het zeevissen voor iedereen leuk en haalbaar.

Ankervissen

Vanaf half oktober tot en met eind mei varen de schepen uit om kabeljauw, schar, schol en wijting te vissen. De vissoort waarop gevist wordt is afhankelijk van het seizoen. Ankervissen vindt met name plaats rondom de zandbanken vlak langs de kust.

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsuitje uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, een leuke workshop en/of spelprogramma. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu