Workshops

Op zoek naar de leukste workshops voor op het strand? Strandfeestje.nl biedt u de leukste games en workshops aan om uw stranduitje helemaal compleet te maken. Zo zijn onze workshops zeer geschikt om een strandfeest mee uit te breiden. U kunt er ook voor kiezen om een compleet programma samen te stellen die bestaat uit meerdere workshops. De workshops variëren van actieve, muzikale tot creatieve workshops. Bij onze workshops zal het voornamelijk gaan om samenwerking, teambuilding en lol. U leert uw collega’s beter kennen en bovendien wordt de kwaliteit van het team getest.

 

Workshops strandworkshops workshop actieve workshop creatieve workshop

Workshops muzikale workshops strandworkshops workshop op strand

 

Welk strandactiviteit past het beste bij uw gezelschap? Stap in een coast-raft tijdens de workshop brandingraften of maak  uw eigen Ibiza slippers op het strand. Wij helpen u graag met het vinden van de beste workshop voor op het strand. Alle workshops van Strandfeestje.nl  worden verzorgd door uiterst professionele docenten, met kennis van zaken en natuurlijk een goed gevoel voor humor. Uiteraard kunnen de workshops gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest.

 

Onze top 3 populairste strandactiviteiten zijn:

 

Laat ons weten waar en met hoeveel personen u aan de workshop wilt deelnemen. Vertel ons eveneens of u de workshop wilt combineren met een lunch, diner of een andere activiteit. U ontvangt  van ons een vrijblijvende offerte op maat. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00  of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.