Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Blokarten
WorksWorkshop blokarten strandactiviteit blokarten blokart strand activiteit blokartenhop blokarten; Bent u op zoek naar een spectaculair en uitdagend bedrijfsuitje dat toegankelijk is voor iedereen? Blokarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden. Blokarten, strandzeilen ofwel blokarten is een funsport, wat voor jong en oud leuk is. Een aantal jaar geleden is de workshop blokarten uit Nieuw Zeeland ‘overgewaaid’ naar Nederland. Het blokarten is een enerverende en uitdagende sport en ook nog eens heel makkelijk en snel te leren. Voor iedereen die van snelheid en wind houdt is dit de ideale workshop voor uw teamuitje. Behaal snelheden tot wel 55 km/h, rij op twee wielen, voel de kracht van de wind en geniet van de vrijheid. Wedstrijden tegen elkaar? Parcours rijden? Of gewoon lekker vrijuit met
u eigen blokart over het strand rijden? Bij Strandfeestje.nl is dit geen enkel probleem.

Bij de workshop staan de karts bij uw aankomst al klaar voor gebruik en kunt u na een korte instructie al aan uw eerste blokart avontuur beginnen. Ervaren blokart instructeurs brengen u de kneepjes van de sport in een korte tijd bij. De veiligheid staat hierbij op nummer 1. U beheerst aan het einde van de workshop de basisvaardigheden spectaculaire sport.

Workshop Blokarten combineren?
Uiteraard kan de strandactiviteit Blokarten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
De workshop blokarten is niet op alle stranden in Nederland mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu