Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Brandingraften

Brandingraften; Brandingraften of de Engelse term coastrafting is een zeer leuke, gezellige en strijdlustige activiteit. Tijdens de workshop stapt u in een coast-raft waar plaats is voor maximaal 8 personen. U en uw collega’s zijn compleet voorzien van wetsuit, zwemvest, helm en peddels.

Zodra iedereen omgekleed is volgt de instructie van het brandingraften en gaan we onder begeleiding het water op. Gewapend met een peddel en de raft rent u de woeste branding in. Daar aangekomen probeert u in de raft te klimmen. Zo makkelijk is dit nog niet en het levert geheid lachwekkende momenten op. Om door de branding te komen moét je als team samenwerken.

Brandingraften is dus echt een teambuildingsactiviteit. De ervaren stuurman geeft jullie tijdens het brandingraften instructies in het kader van veiligheid en pedellen. Nog leuker is het om te raften in wedstrijdverband. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo maken, samenwerken, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie en dan eindigen bij de finish… Achter de branding aangekomen is het wachten op een mooie golf om vervolgens surfend op een golf richting het strand te gaan. Mocht de branding minder hoog zijn dan hebben we genoeg leuke activiteiten om te doen op het water, in ieder geval staat deze activiteit borg voor plezier en beleving.

Strandactiviteit brandingraften combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit brandingraften gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer
085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop brandingraften is niet op elke locatie mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu