Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira
Workshop Capoeira workshop actieve workshop capoeira strandworkshopWorkshop Capoeira; Tijdens deze actieve en muzikale workshop komt u erachter dat dit een onderdeel is van de Braziliaanse cultuur en een lange geschiedenis kent. Capoeira is een spel wat vaak omschreven wordt als een Braziliaanse vecht-dans. Capoeira heeft een rol gespeeld bij de bevrijding van de slaven. Momenteel is capoeira uitgegroeid tot een bekende sport in Brazilië. De Afrikaanse elementen zijn nog duidelijk terug te vinden.

Tijdens de workshop wordt er een spel gespeeld dat geïnspireerd wordt door de klanken van de berimbau (een snaarinstrument) en waarbij slimheid, techniek, conditie en snelheid een rol spelen. Twee mensen spelen het capoeiraspel in een door mensen gevormde cirkel. Het hart van deze cirkel bestaat uit een rij muzikanten. Er is geen winnaar of verliezer. Wel wordt snel duidelijk wie het capoeiraspel het beste beheert. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de ‘verdedigende’ partij laag gebukte, ontwijkende bewegingen maakt.Kortom een workshop die u absoluut een keer gedaan moet hebben.

Workshop capoeira combineren?
Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
De workshop capoeira is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu