Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Cocktails shaken

Cocktails shaken; Op informele en informatieve wijze wordt de workshop cocktails shaken aan de gasten gepresenteerd. Serieus, maar af en toe ook met een knipoog, wordt er ingespeeld op de doelgroep waar de workshop cocktails shaken voor bedoeld is.

De kunst van het cocktail shaken wordt op een informele en informatieve wijze aan u en uw collega’s gepresenteerd. Tijdens deze workshop leert u het verschil tussen Cocktails en Longdrinks, maar ook de leukste ins en outs van cocktails shaken. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de verschillende barmaterialen die in de bar gebruikt worden om de cocktails te kunnen bereiden.

Vervolgens kunt u zelf aan de slag met het maken van verschillende cocktails. Al uw collega’s krijgen de gelegenheid om zelf de shakebekers in handen te nemen. U mag de cocktails natuurlijk ook zelf proeven. De workshop cocktails shaken prikkelt uw zintuigen, laat u lachen en is toegankelijk voor iedereen. Het is ook mogelijk om non-alcoholische cocktails te shaken.

Workshop cocktails shaken combineren?

Uiteraard kan de workshop cocktails shaken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop cocktails shaken is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu