Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Djembé Workshop Djembé workshop djembe muzikale workshop Djembé djembéworkshopWorkshop Djembé; De djembé is de populaire west Afrikaanse handtrommel. De handtrommel wordt uit een boomstam uitgehold en bespannen met een geitenvel. Hedendaags worden de instrumenten gebruikt bij feesten, bruiloften, begin van de oogsttijd en dergelijke. Iedere gelegenheid kent haar eigen ritmes.

De originele Djembé instrumenten worden nog met de hand van aardewerk en hout gemaakt. Dit maakt het instrument ook zo speciaal. Deze bijzondere instrumenten komen oorspronkelijk uit Afrika. Veel ritmes zijn eenvoudig aan te leren en u zult merken hoe leuk het is om met een groep tegelijk muziek te maken. Er wordt in de workshop aandacht besteed aan samenspel, goed luisteren naar elkaar, muzikaliteit en natuurlijk gezelligheid. Wilt u de beginselen van het djembé spelen onder de knie krijgen? Tijdens deze workshop zult u actief deelnemen om zo gezamenlijk een muzikale en ritmische eindresultaat te bereiken. De djembé kan zittend en staand bespeeld worden.

Workshop Djembé combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop Djembé gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop Djembé is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu