Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Golfsurfen

Workshop golfsurfen; Tegenwoordig is surfen helemaal hot! Surfing is de Engelse uitdrukking voor het ‘rijden’ op golven en branding. Golfsurfen oftewel surfen is de op één na meest oorspronkelijke vorm van boardsporten. Sporten als windsurfen, kitesurfen, wakeboarden, skateboarden en snowboarden zijn hieruit ontstaan. Golfsurfen is een watersport waarbij men zich door de kracht van de golven van de branding naar het strand laten drijven.

Steeds meer mensen wagen zich aan deze sport. Ervaar de vrijheid op het water tijdens de workshop golfsurfen tijdens uw bedrijfsuitje van Strandfeestje.nl. Het is een ideale manier om gezellig onder elkaar te zijn in een andere setting dan op kantoor. Tijdens deze workshop leert u de technieken van het surfen en bent u tegelijkertijd sportief en gezellig bezig met uw collega’s. Veel mensen denken dat er in Nederland niet gesurft kan worden. Dit is echter niet waar en men kan wel degelijk goed surfen in Nederland. Het is wel een kwestie van timing, want er zijn ook momenten dat er niet gesurft kan worden. De bekendste surfspot van Nederland is Scheveningen, gevolgd door Wijk aan Zee. Beide surfspots liggen naast een havenhoofd, die de zandbanken net even anders vormen. Hierdoor breken de golfen beter en kunt u beschutting vinden tegen de wind. Uiteraard zijn er nog een aantal heerlijke sport in Nederland om te surfen.

Workshop golfsurfen combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit golfsurfen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop golfsurfen is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu