Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Workshop graffiti spuiten; Eindelijk in aanraking komen met iets wat u altijd als eens heeft willen doen? Grijp uw kans en laat uw fantasie de vrije loop. Graffiti is één van de elementen van de hiphopcultuur. Graffiti is een kunstvorm die wordt gebruikt om een statement te maken of een boodschap over te brengen.

Afbeeldingen en (persoonlijke) teksten worden op een sierlijke wijze aangebracht op de muur met de speciale graffitispuitbussen. De workshop is out of the box en uitstekend geschikt als bedrijfsuitje en teambuildingsactiviteit. Ervaring met graffiti spuiten is niet nodig. Tijdens de workshop graffiti spuiten krijgt u de kans om een kunstwerk te maken dat u wellicht dagelijks heeft gezien, maar nog nooit zelf heeft kunnen doen. Met de workshop leert u de eenvoudige techniek van het spuiten en het schilderen in de juiste verhoudingen en vormen. Ook leert u omgaan met de vele kleuren en het maken van kleurovergangen. Na afloop mag u het doek meenemen. U werkt met twee personen aan één doek. U kunt uw eigen creatie spuiten of een graffitidoek maken met het logo van het bedrijf. Uiteraard mag iedereen na de workshop graffiti spuiten zijn eigen werk mee naar huis nemen. De workshop graffiti spuiten is een originele workshop waaraan iedereen mee kan doen.Alle deelnemers worden actief betrokken om het uiterste uit de creativiteit te halen.

Workshop graffiti spuiten combineren?

Maak uw personeelsuitje op het strand compleet door de creatieve workshop graffiti spuiten te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop graffiti spuiten is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu