Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ibiza slippers maken

Ibiza slippers maken; Deze workshop is een ideale zomerworkshop voor op het strand! Slippers pimpen aan het strand! Zon, zee, strand en gekleurde slippertjes. Laat de zomer maar komen.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen naar keuze. Hier staat een tafel vol met gekleurde kralen in allerlei soorten en maten voor u klaar.Voordat we met de workshop beginnen, mag u eerst de juiste Ibiza slipper uitzoeken. De Ibiza slippers zijn in verschillende maten en kleuren. Als u uw stijl bepaald heeft, kunt u aan de slag. Gezellig met zijn allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft. Tijdens de workshop Ibiza slippers maken decoreren we een mooi paar hippe slippers met kralen, parelmoer schelpen, spiegeltjes en vele soorten materialen in allerlei kleuren. Om lang plezier van uw Ibiza slippers te hebben, worden de kralen met draad op de slippers geknoopt of genaaid, zodat zij er niet zomaar af kunnen vallen. Het eindresultaat is een paar super originele slippers om op het strand, een feestje of gewoon in de stad de blits maken. Deze hippe Ibiza slippers worden een ware eyecatcher van 2014! U zult nog lang genieten van deze super zomerse workshop Ibiza slippers maken.

Tip: De workshop Ibiza slippers maken is leuk te combineren met een high tea op het strand.

Workshop Ibiza slippers maken combineren?

Uiteraard kan de creatieve Ibiza slippers maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop Ibiza slippers maken is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu