Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Powerboat varen

Powerboat varen; Wie van snelheid houdt, kan in de Noordzee met 80 kilometer per uur over het water scheuren met een powerboat! Ribboot varen oftewel powerboat varen is een van de meest spectaculaire activiteiten die Strandfeestje.nl u kan aanbieden.

Na een korte instructie vaart u rustig door de haven. Dan is het gedaan met de rust. Plotseling komen er ongekende krachten vrij en knalt u met een ongelofelijk snelheid over het water. U springt over de golven en er worden haakse bochten gemaakt. Een achtbaan is vergeleken met powerboat varen niets bij. De adrenaline stroomt door uw lijf met de powerboat met daarin 370 pk aan boord. Strandfeestje.nl zorgt ervoor dat u een onvergetelijk en vooral uniek bedrijfsuitje heeft. Wilt u liever wat rustigere tocht met de powerboat maken, dan passen we de snelheid uiteraard aan. Kenmerkend van het powerboat varen is actie en fun!

Let op: deze activiteit duurt circa een half uur.

Powerboat varen combineren?

Maak uw personeelsuitje op het strand compleet door de actieve activiteit powerboat varen te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via
085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

Powerboat varen is niet op elke locatie mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu