Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Salsa

Workshop Salsa dansen; De afgelopen jaren is dansen sterk in populariteit toegenomen. Dit komt mede door de diverse dansprogramma’s op televisie. Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. De Afrikaanse slaven brachten hun muziek mee naar Cuba, waar deze zich vermengde met de Spaanse ritmes.

Bij salsadansen ligt de nadruk op beweging en is er geen sprake van een statische stijl. De man leidt door middel van zijn handen. Ingewikkelde figuren met de armen zijn typisch voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.

Ongedwongen, gezellig, aanstekelijk en super swingend, dat is de workshop salsadansen! Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken. Ook voor de expressieve sporter is salsa dansen een ideale manier om alle creatieve energie uit uw lichaam te laten stromen. Je verbrandt calorieën en maakt stofjes aan in je hersenen, die ervoor zorgen dat u een lekker voldaan gevoel overhoudt.Uitermate geschikt voor een gemengd publiek van mannen en vrouwen van alle leeftijden en culturen. Voor absolute beginners, maar ook voor mensen die de basisbeginselen van de dans al kennen. Gooi de heupen los en laat zien wat je kan tijdens de workshop!

Muzikale workshop Salsa dansen combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop salsa dansen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop salsa dansen is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu