Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi
Workshop Tai chi workshop Tai chi actieve workshop muzikale workshop strandworkshopWorkshop Tai Chi; Binnen de sport Tai Chi bestaan er verschillende stijlen, zoals Chen-, Yang-, Wu en Sun-stijl. De Yang-stijl bestaat hoofdzakelijk uit langzame bewegingen, terwijl de Chen-stijl ook explosieve momenten heeft. Met name in de Chen-stijl is de nadruk op het zelfverdedigingsaspect veel sterker aanwezig dan bij bijvoorbeeld de Yang-stijl. Doordat elke leraar zijn eigen kennis, vaardigheden en ervaring toevoegt aan de bewegingen, verschillen de stijlen van elkaar. De bewegingen worden in een vaste volgorde uitgevoerd.

Door middel van de workshop Tai Chi kunt u helemaal ontspannen. Tijdens deze workshop maakt u kennis met verschillende spectaculaire bewegingen, waardoor u de balans voelt in uw lichaam en geest. Zo zullen er meditatieoefeningen , loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden tijdens dit teamuitje. De langzame bewegingen, die vanuit de buik en vooral zeer ontspannen uitgevoerd worden, zijn kenmerkend voor tai chi. Bij Tai Chi ligt voornamelijk de nadruk op het verstoren van de balans van de tegenstander. Uiteraard is deze workshop een ideale workshop om de harmonie in uw groep te versterken.

Workshop Tai Chi combineren?
Uiteraard kan de workshop Tai Chi gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 070 – 756 75 00 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
De workshop Tai Chi is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu