Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zandkastelen maken

Workshop zandkastelen maken; Wilt u met uw collega’s zandkastelen of andere zandcreaties maken als bedrijfsuitje of teambuilding, dan zijn wij u graag van dienst. Deze workshop is niet alleen leuk voor jong, maar ook voor ouderen is de workshop een aantrekkelijk personeelsuitje. Laat uw gedachten de vrije loop en werk onbelemmerd aan de mooiste sculpturen. U kunt met uw team mooie creaties ontwerpen op het strand.

Daarnaast neemt u het met uw team op tegen andere collega’s. Met deze workshop kiest u voor een zonnige activiteit waar teambuilding, creativiteit en fun voorop staan. In deze luchtige wedstrijd probeert u zo origineel mogelijke zandkastelen te bouwen. U kunt natuurlijk met zand veel meer bouwen dan alleen zandkastelen. Wie kan de mooiste creaties ontwerpen in het zand? U zult zich verbazen over de creativiteit van uw collega’s. Voorafgaand krijgt u van de workshopleider tips en uitleg over het bouwen van zandkastelen en andere zandcreaties. Vervolgens gaat u in groepen aan de slag om een zo origineel mogelijk kasteel of fort te ontwerpen én bouwen. De groep met het origineelste bouwwerk gaat er vandoor met een leuke prijs.

Workshop zandkastelen maken combineren?

Maak uw personeelsuitje op het strand compleet door de creatieve workshop zandkastelen maken te combineren met een heerlijke lunch, diner, andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop zandkastelen maken is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu