Wij weten als geen ander uw personeelsuitje tot een waar strandfeest te maken. Onze jarenlange ervaring garandeert u het allerbeste!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zandsculpturen maken

Zandsculpturen maken; Wat is er beter voor de teambuilding dan creatieve workshops? De workshop zandsculpturen maken is iets moeilijker dan de workshop zandkastelen maken. Professionele zandsculpturen maken is niet te vergelijken met een ‘gewoon’ zandkasteel bouwen, zoals u vroeger op het strand deed.

De workshop is een heel bijzondere workshop waarbij u zelf kunt leren hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met speciaal geprepareerd zand. Voor het maken van zandsculpturen wordt gebruik gemaakt van speciaal jong rivierzand, waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden. Professionele zandbeeldhouwers geven een introductie over het creëren van een sculptuur. U gaat na deze uitleg zelf aan de slag en probeert een zo mooi mogelijke zandsculptuur te maken, zodat u misschien de andere teams kunt verslaan.Na het bedenken van het ontwerp krijgt elke groep speciaal beeldenzand en een aantal professionele gereedschappen om te carven. Er dient eerst een goede basis gelegd worden voordat u de details aan kunt brengen. Hoe gek uw ideeën en of voorkeuren ook zijn, het zal een onvergetelijke workshop worden. Het team met het origineelste bouwwerk gaat er vandoor met een leuke prijs.

Workshop zandsculpturen maken combineren?

Maak uw personeelsuitje op het strand compleet door de creatieve workshop zandsculpturen maken te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops, spelprogramma’s en andere activiteiten. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via
085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:

De workshop zandsculpturen maken is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu